Αυλαία για τη Γενέθλια Ημέρα Περαίας 2013

Standard

Με ένα υπαίθριο γλέντι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο οποίο οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν την καθιερωμένη φασολάδα, νόστιμους μεζέδες, ήπιαν κρασί και χόρεψαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από λαϊκό μουσικό σχήμα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προς τιμήν της γενέθλιας ημέρας Περαίας – 90 χρόνια από την ίδρυση της Περαίας που διοργάνωσαν από κοινού το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού και Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας.

Τις εκδηλώσεις που ως επί το πλείστον πραγματοποιήθηκαν στον υπαίθριο δημοτικό χώρο «Κοχύλι» από τις 14 έως τις 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου Θερμαϊκού και προσκεκλημένων συλλόγων από όλη την Ελλάδα, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου Δημότες Θερμαϊκού και μη.

Ξεχωριστή θέση κατείχε φέτος στις εκδηλώσεις η συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στις 14 Σεπτεμβρίου.
Το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός έτυχε μιας μεγάλης προβολής τόσο στα τοπικά όσο και ευρύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αθλητικές επιδείξεις, νεανικά μουσικά σχήματα, μοντέρνες και παραδοσιακές χορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, αναβίωση εθίμων, παραδοσιακά παιχνίδια, χορωδίες, λαϊκό γλέντι και μια εντυπωσιακή όσο και συγκινητική λαμπαδηδρομία προς τιμήν των 90χρονων της Περαίας συνέθεσαν ένα πληθωρικό σύνολο εκδηλώσεων που απευθύνθηκε σε κάθε ηλικία και προτίμηση.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες των εκδηλώσεων και τον κόσμο που τις παρακολούθησε για την έμπρακτη και ηθική υποστήριξη τους.
Και του χρόνου με υγεία με το ίδιο καλές και, αν γίνεται, ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις για τη Γενέθλια Ημέρα Περαίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Παναγιώτης Τροκάνας


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.